Vis enkelt innlegg
Gammel 19-04-11, 10:36   #28
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 46
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Karber i lungemos?

Opprinnelig lagt inn av vigdis dagslott, her.

Gammel og god norsk husmannskost er lungemos og stekt flesk. Nydelig og helt lovlig

Jeg har faktisk spist en del lungemos i det siste. Flesk har jeg ikke tenkt på, men jeg har skjært sellerirot i terninger, og stekt i rikelig med smør i ti femten minutter i panne under lokk til det er mørt nok, før jeg har blandet i og varmet opp lungemosen. Supergodt!

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat