Vis enkelt innlegg
Gammel 21-04-11, 23:40   #7
frøken
Medlem
 
frøken sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2006
Innlegg: 400
frøken er ny på veien

Sv: Råd om søtningsmidler

Opprinnelig lagt inn av Trj, her.

Har bakt lavkarbokake to ganger. En på forumet her har skrevet at det er lurt å blande to typer kunstig søtning. Det tar visstnok brodden av den kunstige sukkersmaken. Jeg synes Splenda ligner mest på vanlig sukker, det er det jeg bruker på f.eks rømmegrøt. Første kaka brukte jeg mest sukrin og litt splenda, det ga en "kjølig" ettersmak (mesteparten avv den nøttebunnen ligger ennå i fryseren). I dag (suksessterte) brukte jeg mest splenda, og bittelitt sukrin. Den ble asolutt best. Jeg bruker uansett mindre mengde en anbefalt, men det gjør jeg (gjorde) jeg også når jeg baker med vanlig sukker. I dag hadde jeg også noen dråper vanilje-essens i, mulig de kamuflerer den kunstige ssøtningssmaken ? Er spent på andres erfaringer.

Tenker på å bake suksessterte i påska. har du oppskrift på hvordan du gjorde det? hvordan ble smørkremen?

__________________
trening august:530 min


frøken er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ketolyse Svar med sitat