Kjempegod sjokolade, to varianter
Var på besøk idag, og det viste seg at fruen i huset gikk på lavkarbo. Hun lagde to varianter sjokolade. En med hasselnøtter og en med kokosmasse. Oppskriften er så enkel at selv jeg kan klare den
Smelt 100g smør i mikroen, tilsett 40g 70% kokesjokolade, i biter, som smelter i smøret.
Pisk 1 egg nesten til eggedosis, sammen med kunstig søtning.
Disse blandes i sammen.
50 gr hasselnøtter knuses i kjøkkenmaskin.
30 g kokosmasse.
Halvparten av massen blandes med hasselnøtter og halvparten med kokos.
Bruk en teskje til å øse massen over på et fat eller lignende, sett til avkjøling i fryseren til de er blitt ganske harde, og vips man har ca 50 stk småsjokolader på ca 3-4gr pr stk, ca 0,36 karb pr bit.
Sjokoladene smakte veldig godt, den ene litt firkløveraktig og den andre litt bountyaktig 
Dette kan nok fort bli en slager til helgekosen fremover 
|