Spørsmål om lavkarbo
Jeg leser iherdisk om denne dietten og det dukker riktig nok mange spørsmål opp etterhvert som jeg leser. Da er vel den rette plassen å spør om de her.
Jeg har mange flere på lager og kommer nok til å poste dem litt etter litt og håper at noen er villige til å ta seg tid til å svare en uvitene nybegynner. Jeg har aldri vært så opphengt i å telle og finne ut av hva jeg putter i munnen inneholder så for meg er dette gresk.
Jeg har sånn smått begynt på ketolysekuren, (for et par dager siden) og har spist egg i ulike former med bacon og salat pluss at jeg har spist ulike typer kjøtt osv. (begynte i går)
Men fikk en kommentar på bloggen min nylig som jeg stusset litt over:
Det gjelder å sette sammen måltidene slik at de har en riktig balanse mellom proteiner, fett og karbohydrater. For mye fett er farlig og for mye proteiner kan gi feilernæring (slik jeg har forstått). Også er det viktig å få i seg vitaminer og mineraler gjennom den begrensede mengden grønnsaker og frukt du kan spise. Hvis du bommer, og tillater deg flere karbohydrater enn “lovlig” er det lett å gå opp i vekt.
Kan noen komme med et par eksempler på hvordan jeg kan klare å sette sammen et dagsinntak basert på dette om det er tilfelle? (noe jeg regner med)
|