Vis enkelt innlegg
Gammel 27-04-11, 09:04   #1
Lisbeth
Seniormedlem
 
Lisbeth sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Oslo
Alder: 57
Innlegg: 11.149
Lisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastisk

Bakt sellerirot med norzola

Oppskrift med bilder her


Smaker godt som tilbehør til kjøtt eller alene som en liten smårett.


2 porsjoner:

Ingredienser:
400 g sellerirot
3-4 ss olje
salt
chilipulver
1/2 finhakket løk
1/2 hakket paprika
3-4 cherrytomater i båter
50 g smuldret norzola


Fremgangsmåte:
Rens selleriroten og skjær den i terninger. Ha terningene i en ildfast form og sprinkle over med olje. Krydre med salt og chilipulver og rør rundt så oljen og krydderet blir jevnt fordelt på seleriroten. Stek i ovnen ved 200 grader i ca 30 minutter.

Bland sammen løk, paprika, tomat og norzola. Fordel blandingen over selleriroten og stek videre i ovnen til osten har smeltet og selleriroten er mør, ca 20 minutter.

__________________



Lisbeth er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat