Vis enkelt innlegg
Gammel 30-04-11, 22:13   #1
Mellon
Seniormedlem
 
Mellon sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2008
Hvor: Jæren
Innlegg: 925
Mellon har en fantastisk aura rundt segMellon har en fantastisk aura rundt seg

Enda noen spørsmål fra meg

Ja, da maser jeg litt til da,

Jeg lurer på et bra tips til hva jeg bør steke maten i, finner liksom ikke helt utav det. Er ikke så glad i å bruke smør, for det er så tungvindt å måtte kutte av en liten smørbit for å ha i panna, når jeg mye lettere kan sprute i en skvett olje. Jeg bruker rapsolje til steking, er det OK- ble plutselig så forkusert på det da det var snakk om fett og steking og varming av fett og sånt i bok

Og så lurer jeg på om dere andre tenker mye på GB, eller tenker dere kun GI. Vet ikke helt om jeg forstod hvorden jeg rekner GI, eller er det noe de fleste produkt skal være merket med?

Ellers lurte jeg på om jeg trygt kan fortsette med seterømme og fløte, kjøpte nemelig lett rømme nå sist, innbildte meg at jeg skulle ha litt mindre fett, men fytti den smaker bæsj i forhold til seterømme, er visst blitt helt omvendt (likte godt lett rømme før, ikke noe problem)

__________________



Startvekt
76,7- 15.08.13 Første delmål: 70 kg Endelig mål: 65 kg
Min journal Min mat
Mellon er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert Svar med sitat