Enda noen spørsmål fra meg
Ja, da maser jeg litt til da, 
Jeg lurer på et bra tips til hva jeg bør steke maten i, finner liksom ikke helt utav det. Er ikke så glad i å bruke smør, for det er så tungvindt å måtte kutte av en liten smørbit for å ha i panna, når jeg mye lettere kan sprute i en skvett olje. Jeg bruker rapsolje til steking, er det OK- ble plutselig så forkusert på det da det var snakk om fett og steking og varming av fett og sånt i bok
Og så lurer jeg på om dere andre tenker mye på GB, eller tenker dere kun GI. Vet ikke helt om jeg forstod hvorden jeg rekner GI, eller er det noe de fleste produkt skal være merket med?
Ellers lurte jeg på om jeg trygt kan fortsette med seterømme og fløte, kjøpte nemelig lett rømme nå sist, innbildte meg at jeg skulle ha litt mindre fett, men fytti den smaker bæsj i forhold til seterømme, er visst blitt helt omvendt (likte godt lett rømme før, ikke noe problem)
__________________

Startvekt 76,7- 15.08.13 Første delmål: 70 kg Endelig mål: 65 kg
Min journal Min mat
|