Tråd: Bacalalo
Vis enkelt innlegg
Gammel 20-08-05, 21:49   #1
mofe
Seniormedlem
 
mofe sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2004
Innlegg: 14.144
mofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastisk

Bacalalo

4 porsjoner

700 gram utvannet klippfisk, filetstykker
1 dl olivenolje
4 stk løk i terninger
2 ss tomatpure
6 stk tomat i skiver
2 stk rød eller grønn paprika, skiver
En halv chili. finhakket

Rens klippfisken fri for skinn og ben og del den i passelige stykker.
Varm olivenoljen i en gryte, surr løken og rør inn tomatpureen.Legg klippfisk, tomater, chili og paprika lagvis ned i sausen.
Kok opp og la kjelen stå og trekke/småkoke på svak varme til ingrediensene er ferdig kokt, det tar ca 1 time.
Server med kokte poteter eller brød.

Poteter kan også skjæres i skiver og legges i gryten sammen med fisk, tomater og paprika.

__________________
.
mofe er avlogget   Min kostholdsfilosofi: - Svar med sitat