Vis enkelt innlegg
Gammel 02-05-11, 22:21   #1
Notabella
Medlem
 
Notabella sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2010
Hvor: Aksdal
Alder: 34
Innlegg: 124
Notabella er på en erverdig vei

Blomkålris med carbonarasaus

Blomkålris


Blomkålhode
3 ss smør
1 hvitløksfedd (hakk smått)
salt og pepper etter smak
Kan ha 2 vårløk oppi, jeg sløyfet det.


Først river du blomkålhodet på et rivjern.
Smeltet smøret i en stor steke panne. Surret hvitløken en liten stund. Hadde oppi den revne blomkålen, kvernet pepper og salt. Stekte dette på middels varme i 7-8 minutter. Blandet oppi vårløken .



Carbonarasaus


150- 200g bacon
2 -3 hvitløksfedd
1,5- 3 dl fløte
3 egg
champingjong for de som liker det.



Stek baconet gylent eller sprøtt. Tilsett hvitløk. Ta oppi så mye fløte du ønsker å la det koke til det tykner.
Når det ser bra ut blander du det med blomkålrisen oppi en bolle. Rør så godt inn ett og ett egg

Tilsett så ønsket mengde med parmesan ost




du ser ikke blomkålrisen så godt, men d var nok


Dette var et godt alternativ hvis du er glad i carbonasaus slik som meg


Håper det smaker

Flere bilder på bloggen

Bloggen

__________________

Bloggen

Sist redigert av Notabella : 06-05-11 kl 17:37.
Notabella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: 14-40 kh til dagen Svar med sitat