Tråd
:
Blomkålris med carbonarasaus
Vis enkelt innlegg
02-05-11, 22:21
#
1
Notabella
Medlem
Medlem siden: Jun 2010
Hvor: Aksdal
Alder: 34
Innlegg: 124
Blomkålris med carbonarasaus
Blomkålris
Blomkålhode
3 ss smør
1 hvitløksfedd (hakk smått)
salt og pepper etter smak
Kan ha 2 vårløk oppi, jeg sløyfet det.
Først river du blomkålhodet på et rivjern.
Smeltet smøret i en stor steke panne. Surret hvitløken en liten stund. Hadde oppi den revne blomkålen, kvernet pepper og salt. Stekte dette på middels varme i 7-8 minutter. Blandet oppi vårløken .
Carbonarasaus
150- 200g bacon
2 -3 hvitløksfedd
1,5- 3 dl fløte
3 egg
champingjong for de som liker det.
Stek baconet gylent eller sprøtt. Tilsett hvitløk. Ta oppi så mye fløte du ønsker å la det koke til det tykner.
Når det ser bra ut blander du det med blomkålrisen oppi en bolle. Rør så godt inn ett og ett egg
Tilsett så ønsket mengde med parmesan ost
du ser ikke blomkålrisen så godt, men d var nok
Dette var et godt alternativ hvis du er glad i carbonasaus slik som meg
Håper det smaker
Flere bilder på bloggen
Bloggen
__________________
Bloggen
Sist redigert av Notabella : 06-05-11 kl
17:37
.
Min kostholdsfilosofi:
14-40 kh til dagen
Notabella
Vis offentlig profil
Besøk Notabella sin hjemmeside!
Finn flere innlegg av Notabella