Vis enkelt innlegg
Gammel 03-05-11, 16:02   #2
Rin
Seniormedlem
 
Rin sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2009
Hvor: Oslo
Alder: 40
Innlegg: 6.608
Rin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastisk

Sv: eggemelk/stevia

Opprinnelig lagt inn av Engledans, her.

Hvordan blir dt med stevia istedetfor sukrin, noen som har prøvd? hvor mye stevia skal en ta i?

Jeg lager alltid eggemelk med stevia, jeg. Har porsjonspakker med vaniljesmak - tror det er 1g i hver pakke, og det er ganske mye, så jeg bruker ikke hele. Prøv deg frem - stevia er intenst sterkt, så jeg tipper at 1/3 teskje er for mye.

__________________
Min krympedagbok & Lavkarbosaurus!
-33 kg med ketogen LCHF. Vedlikeholder normalvekta.


Rin er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo-høyfett-nullkorn-passemett Svar med sitat