Vis enkelt innlegg
Gammel 04-05-11, 10:31   #1
Annne
Medlem
 
Medlem siden: Feb 2011
Innlegg: 134
Annne er på en erverdig vei

Kan fløte bli til sukker?

Jeg skulle prøve å lage fudge i går etter en oppskrift jeg fant her inne, da jeg plutselig begynte å lure på om noe i fløten eller smøret kan omdannes til sukker når det kokes så lenge? Karamellprosjektet ble litt mislykket, og skilte seg, men smakte utrolig søtt i forhold til mengden sukrin...Blir melkesukkeret eller noe annet i fløten spaltet til sukker under kokingen? Leste et sted at det er det som skjer når man koker brunost - og at det er det som gir brunosten den karamellaktige smaken.. Eller kan jeg trygt prøve på nytt uten å frykte karbohydrater?

__________________
~Min Journal~


Annne er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat