Vis enkelt innlegg
Gammel 04-05-11, 14:52   #19
vimsen85
Seniormedlem
 
vimsen85 sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2010
Hvor: Bergen
Alder: 40
Innlegg: 1.441
vimsen85 begynner å bli godt kjentvimsen85 begynner å bli godt kjentvimsen85 begynner å bli godt kjentvimsen85 begynner å bli godt kjentvimsen85 begynner å bli godt kjentvimsen85 begynner å bli godt kjent

Sv: Kan fløte bli til sukker?

Opprinnelig lagt inn av Cyan, her.

Hurra! Jeg er også laktoseintolerant (men jeg tåler melk i små mengder), og jeg har alltid brukt laktosefri matfløte i stedet for kremfløte, og slått til med kremfløte og magevondt de gangene jeg bare må ha krem Men laktoseredusert kremfløte altså, hurra

Jeg tillater meg å svare på denne selv om jeg ikke er Photo Egenvekten på Splenda er så liten at det i praksis ikke har så mye å si, tror jeg. Men det er klart at dersom du bruker mengder blir det jo en annen sak. Sukrin er naturlig da, og sånn sett bedre å bruke. Men jeg har problemer med smaken på sukrin ... Å blande sukrin med splenda eller flytende natreen skal visst hjelpe på. Jeg har ikke fått testet det ut enda, for jeg har ikke laget noe som trenger mer enn en liten ts med søtning enda, og da bruker jeg liksågodt splenda.[/quote]

Jeg syns sukrin og stevia er den beste komboen for god søtsmak. Og ja, hurra for kremfløte. Jeg har faktisk sendt mail til Tine om det Så kanskje de hørte på meg

__________________
Bloggen min: http://matvraksblogg.blogspot.com/


vimsen85 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat