Sv: Alternativ når resten av familien spiser spagetti?
Jeg har et slikt Juliannejern som som jeg strimler squach. Steker det bare i panna. og krydrer, har evt. på litt parmasanost. Blir litt vanndig, så kanskje jeg skal prøve å salte det som beskrevet over her.
Jeg synes dette er godt når jeg vil ha avveksling til salat eller andre kokte grønsaker, og veldig enkelt.
Du bør lage litt mye, for det blir liksom ikke så mye når det er stekt, og vannet er trekt ut.
Jeg steker ofte en stor nakkekotelett, mot slutten av steketiden, har jeg bare squachen oppi og steker i det fettet som er der da, og evt. krydrer litt mere. Vledig enkelt og godt.
http://rafens.no/produkter/rosle/julienne_stal
Noen flere squach tips, kjekt på grillen også, og ikke minst ikke mye kh i disse.
http://www.klikk.no/mat/spise/article484522.ece
__________________
Tiki
xxxxxxx
|