Vis enkelt innlegg
Gammel 07-05-11, 21:40   #9
Imse
Seniormedlem
 
Imse sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2005
Hvor: Hedmark
Innlegg: 9.680
Imse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastisk

Sv: Cocosa/kokosfett

Jeg har den i et skap, og selv da er den knallhard. Skal sies at vi ikke har det særlig varmt, så på vinteren sliter jeg skikkelig med å få fettet ut av glasset.. På sommeren kan jeg bruke skje og grave ut.
Aldri opplevd at den blir harsk, men har aldri hatt den i et rom med 18-20 graders gjennomsitttemperatur.

Imse er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent 0-20 Svar med sitat