Flere bilder kan sees på
bloggen
Denne oppskriften har jeg laget selv utifra min favoritt høykarbo snickerskake oppskrift. Har prøvd den flere ganger å blir alltid kjempe god
Snickerskake
250 g paranøtter eller mandler ( paranøtter for minst kh)
250 g peanøtter ( blir 35 kh så er lurt å bare ta halvparten, det blir tykk nok bunn og nok saltsmak)
6 eggehviter
3 dl sukrin melis ( fra helsekosten)
2 ts bakepulver
1 ts vaniljepulver ( fra helsekosten)
Dekk en langpanne med bakepapir, og sett ovnen på 180 grader.
Ta nøttene i en kjøkkenmaskin og hakk de skikkelig godt opp.
Pisk eggehvitene og sukrinen stivt, tilsett bakepulveret og vaniljepulveret, rør. Tilsett nøttene litt og litt. Rør med en slikkepott.
Ta blandingen oppi en langpanne, og fordel det med slikkepotten
Stekes på nederste rille i ca 20 min.
krem
Eggeplommer
100 g sukrin melis
2 pl sukkerfri sjokolade ( de fra helsekosten har minst kh)
Varmes til det tykner.
'
Du kan også piske krem å ha under sjokoladekremen, det er kjempe godt

Eller du kan ha det på siden.
Denne gang valgte jeg å ikke ha krem inni, da jeg vil den skal holde lenger, å synes kremen blir litt rar når den står i kjøleskapet noen dager.
Oppskriften har jeg laget selv og fått masse skryt for den

Den smaker vanlig høykarbokake
