Vis enkelt innlegg
Gammel 14-05-11, 22:11   #1
Jannik16
Medlem
 
Medlem siden: Oct 2010
Innlegg: 75
Jannik16 er ny på veien

Jannikes nydelege skinke- og brokkoligrateng! Bør prøvast!

For fullt innlegg med masse bilder:


http://jannikej.blogg.no/?c=1305403656





JANNIKES BLOMKÅL- OG SKINKEGRATENG!
Servert med ostekneks og crispisalat!
3 bitar sellerirot.
1 persillerot.
1 pk fløyte.
1 klatt smør.
1 blomkål.
2 pk picnicskinke.
10 kvitlauksfedd.
1 pk reve ost.
Crispisalat.
1 pk kavli taffelost med skinke.
Rens og skjer sellerirot og persillerot i passe store bitar.

Kok opp med 1/2 pk fløyte og ein klatt smør.
Ha over i ei ildfast form.

Kok opp blomkål og ha over.
Skjer opp skinke i passe terningar og ha over.

Rens og press kvitlauken over.
Ha over resten av fløyta.
Ha til slutt osten over og steik på 225 grader til osten er passe gyllen.

Ostekneksa lagar du ved å leggje osteskivene utover eit bakebrett og steiker på varmluft ved 200 grader i 5-7 minutt.


Nydelig!

Jannik16 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse-lavkarbo Svar med sitat