Vis enkelt innlegg
Gammel 16-05-11, 22:44   #5
MariaR83
Nytt Medlem
 
Medlem siden: May 2011
Innlegg: 3
MariaR83 er på en erverdig vei

Sv: 17. mai i morgen og jeg har bakt lavkarbokake *spm*

Opprinnelig lagt inn av marjusen, her.

men når du skriver 50/50 sukrin og natreen, mener du da 50 gram sukrin og 50 gram natreen?? I kaker med 100-150gram "mel" og egg bruker jeg ca 70gram sukrinmelis og 1-2ss flytene natreen. Det pleier å være en perfekt kombo etter min gane

Men synes 50gram natreen hørtes veldig mye ut om det er det du bruker? Står i oppskriften at det er 100 gram sukrin, da ville jeg brukte 70 gram i stede og 1-2ss flytene natreen.

Nei ikke direkte 50/50 - dårlig formulert av meg. Brukte ca 90 gram sukrin og så smakte jeg til med natreen til det ble søtt nok Har bare pulver-natreen, så kommer til å gå over til flytende siden det virker lettere å beregne. Marengsen smakte veldig godt etter jeg hadde blandet i x mengde natreen iallefall

Edit: i deigen brukte jeg kun sukrin (100 g), smakte på et lite hjørne nå og kjenner jeg med fordel kunne hatt litt natreen i deigen siden den smakte veldig kokos

MariaR83 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Nybegynner på lavkarbo Svar med sitat