Vis enkelt innlegg
Gammel 19-05-11, 11:41   #24
Charlott
Seniormedlem
 
Charlott sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2009
Hvor: Skreia, på sjølveste Toten ;)
Alder: 57
Innlegg: 4.182
Charlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastisk

Sv: Dere som ikke bruker mer penger på lavkarbo, hva spiser dere?

Her spiser både sambo og jeg lavkarbo - og budsjettet har gått ned.

Både fordi jeg passer enda mer på å handle inn når det er tilbud og fordi vi spiser MINDRE mat og fælt lite godis.

Jeg har ME, Postraumatisk stress-syndrom, lavt stoffskifte og perniciøs anemi. Formen er mao noget variabel.
Når formen er grei lager jeg opp godt med; sellerirot i staver, løk, squash og paprika/chilli som jeg steker i godt med meierismør (sellerirota trekker til seg masse fett ) som jeg legger i plastbokser og har i kjøleskapet.
Veldig kjapt å varme opp! Og veldig kurant prismessig. Til dette har vi ulike typer kjøtt. Billige koteletter stekes som de er eller i strimler. Bruker fløte og smøreost med bacon fra First Price, og lager saus.

Egg er billig, blir mange varianter av omelett, 2 egg som stekes på begge sider og spises med ost & skinke mellom, som en sandwich osv.

Frosne burgere, bacon og ost fra First Price samt litt løk blir middag til 2 for under 50-lappen. Gjerne med stekt sellerirot/løk ved siden av.

Sopp, squash, paprika, løk og kotelettstrimler stekt med masse meierismør samt en skvett fløte er billig og holder meg mett leeeenge.

Ulike typer frossen fisk, kokosmelk, dill/gressløk, First Price reker, litt frossen spinat samt krydder blir kjapt en god fiskesuppe - til en meget kurant pris.

Men, jeg syntes nok at lavkarbo ble dyrere i begynnelsen. I stedet for å la det plage meg ble jeg enda flinkere til å følge med på tilbudsfronten
Og å bruke fantasien

Tror dette går veldig mye på VILJE jeg. VIL man finne rimelige løsninger klarer man alltids det

__________________



Vanligvis er jeg tynn og bedårende, men i dag har jeg fri!

Charlott er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat