Sv: Tips til variasjoner med koteletter?
Jeg hadde kotelett i går. La den i varm panne med smør, hadde på litt salt og godt med pepper og grillkrydder + en neve finkuttet purreløk. Lot den få fin stekeskorpe på begge sider og skrudde så ned varmen nesten helt og la på lokk. Lot den surre på svak varme i en drøy halvtime, snudde den 2-3 ganger underveis.
Etterpå lot jeg den hvile på fatet mens jeg slengte en neve kikerter (neppe kompatibelt med ketose) og en neve finkuttet squash (her kan du jo bruke det du liker!) i sjyet etter koteletten. Lagde en salat mens dette surret en stund, skrudde opp varmen litt da. Hadde så i en god slant med rømme og rørte godt. Til slutt en dæsj bbc-saus og litt chilipasta. NAM! Det ble knallgodt!
Og heldig for meg så har de salg på koteletter fra Farmen (ukjent produsent for meg) på Ica her til 15,- for 4 stk! Har 10 i fryseren og en i kjøleskapet som skal bli middag i dag. (koteletten altså, ikke kjøleskapet)
|