Vis enkelt innlegg
Gammel 22-05-11, 16:12   #1
marjusen
Seniormedlem
 
marjusen sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2010
Hvor: Gjøvik
Alder: 42
Innlegg: 1.461
marjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjent

Fine og saftige baconburgere

Jeg må innrømme at jeg har syndet litt i ferskvaredisken på ICA. Der har dem noen alldeles NYDELIGE baconburgere.

Idag måtte jeg prøve å lage noen lovlige, og disse ble MINST like gode, om ikke bedre. Nam nam.

Du tar:
400 gram kjøttdeig av SVIN
250 gram vanlig kjøttdeig
1 pakke smårettsbacon
1 ts muskattnøtt
1 ts korriander
1 ts ingefær
1 ts paprikapulver
1 ts salt
litt ferskkverna pepper
1 egg
så mye fløte du får spedd inn.

Jeg bruker kjøkkenmaskin, og jeg tror du nesten må bruke det. Kenwood sin K-krok er genial og lager veldig fin farse

Først tar du i kjøttdeigen og blander lett. Også dette er også viktig, jeg brukte en stavmikser på smårettsbacon. Viktig at denne her blir helt farse i konsistensen. Skal ikke være noen klumper. Etter denne er heelt fin fin hakket tømmer du massen oppi kjøkkenmaskina med kjøttdeigen. Bland lett engang til. Så tar du i egget og alt krydret. Bland så lett engang til.

Til slutt sper du med fløte. Om du tar lite omgangen får du inn nesten en hel kremfløteboks, og da blir de veeldig saftige og gode

Så steker du dem som vanlig karbonader i meierismør

Disse anbefales virkelig. Jeg serverte disse med sellerirotpure og dampet blomkål og brokkoli. Smeltet litt smør som jeg helte over.

Marius

__________________


marjusen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent Svar med sitat