Vis enkelt innlegg
Gammel 29-08-05, 22:03   #2
Nille
Administrator
 
Nille sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2004
Alder: 67
Innlegg: 16.021
Nille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastisk

Opprinnelig lagt inn av Spyder-

Har hørt at du kan ta noen piller for og øke forbrenningen, og med dette ta av noen kilo litt lettere...

Lurer litt på hva slags piller jeg kan bruke... Hører også at de fra "utlandet" er de beste..

Noen som har noen erfaringer med dette og kan anbefale meg noe? Noe annet jeg bør vite om disse pillene??

Takker for alle svar...

Piller som øker forbrenningen så mye at du tar av ved å ta dem ?? Det er bare humbug. Det sies det samme om Cocosa (kokosnøttolje), forbrenningste og Slender Coffee eller hva det heter. Om det har noen effekt så er den så liten at !

De fra "utlandet" er sannsynligvis ulovlige å ta inn i Norge uansett. Det er ganske strengt og tollerne er hele tiden på jakt etter dop.

Her inne anbefaler vi ikke bruk av piller for vekttap. Vi begrenser oss til å anbefale vanlige kosttilskudd - som er det de gir seg ut for: tilskudd til kosten. Kombinasjoner av vitaminer og mineraler som kan hjelpe på søtsug og/eller til en viss grad øke forbrenning, men altså ikke så mye at man tar av kilo bare ved på ta dem. De er mer en hjelp på veien i forbindelse med et sunt og variert godt kosthold. Så som Ketolysepillene til Torkil for eksempel. Og trening er et must for å få opp forbrenningen !

Det finnes ingen snarveier !!

Men kanskje noen andre sitter på info om mirakelpillen som hjelper ??

hilsen meg som har verdens treigeste forbrenning.....

__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile
Nille er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins Svar med sitat