Vis enkelt innlegg
Gammel 25-05-11, 11:15   #1
Dolsi
Seniormedlem
 
Medlem siden: May 2010
Innlegg: 1.081
Dolsi er en juvelDolsi er en juvelDolsi er en juvel

Fet og god kyllingform

Kyllingfilet
serronaskinke
hvitløk
frisk basilkum
salt og pepper

Blomkål
fløte
og ost ( jeg brukte jarlsbergost)

Krydre kyllingfiletene med salt og pepper. Finhakk hvitløk og legg oppå filetene, hakk noen blader basilikum og legg dem på filtene.
Surr et par skiver serranoskinke rundt filtenene og stek dem pent brune i panna.

Legg filetene over i ildfastform, ha blomkål og hvitløk i forma, og hell over fløte. Legg ost på toppen.
Stek på 200 grader til osten er gylden og blomkålen passe mør.

Knallgodt både nylaget og oppvarmet

Dolsi er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert Svar med sitat