Sv: Cathrine Borchsenius på God Morgen Norge - onsdag morgen
Jeg er nok ikke helt enig med C.B, bl.a pga fettfrykten, men jeg mener allikevel at kostholdet hun anbefaler passer utmerket til enkelte. I min familie spiser min far og svigerfar vanlig norsk kost (litt sunnere enn snittet) med mye grovt brød, ris, pasta, grønnsaker, frukt, melk og endel kjøtt, de har utmerket helse, masse overskudd, spiser dog svært lite snacks og godteri, samt brus (drikker litt lettbrus, men primært farris), de trener imidlertid mye og får tømt glykogenlagrene samt at insulinfølsomheten nok er svært høy hos de sammenlignet med andre. Svigermor kjører ketogent, min mor fedon, søster lavkarbo, samboers søster lavkarbo, jeg, samboer og datter karboredusert med mer fett i kosten, og stort sett mat laget fra bunnen. Felles for oss alle er at vi trives godt med valget av kost selv om det er store forskjeller oss imellom 
|