Sv: Høykarbo, noen som har erfaring?
Nå er det vel sånn at å tro blindt på det "guruer" sier, om de heter Atkins eller Graham.
De kan si og "bevise" akkurat hva de vil i bøkene sine. Det som jeg tror er riktig da, er å ta et valg, og å prøve ut det valget - jeg valgte Atkins - for å se om det er riktig for en.
Ellers vil jeg bare si om Thomas Geisner: Han er en dyktig kirurg (mange års utdannelse) og stiller ingen diagnose i bloggen sin. Jeg synes han kan få litt respekt. Det samme gjelder for øvrig for hans kollega Espen Rostrup. Begge to er ganske åpne for det meste innen kosthold, og har veldig mye kunnskap omtrent ned på kvarke nivå på hvordan de forskjellige molekylene i maten påvirker molekylene i kroppen. De gutta har en god del mer peiling enn både Atkins og Graham til sammen.
At de har valgt lavkarbo er uvesentlig når det kommer til fakta om matens vei og dens påvirkning i kroppen.
|