Vis enkelt innlegg
Gammel 31-08-05, 19:30   #1
mofe
Seniormedlem
 
mofe sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2004
Innlegg: 14.144
mofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastisk

Fyllt soppsalat

20 sjampinjonger
60 g pesto, avkjølt
100 g ruccola
1 grønn eikebladsalat
12 små svarte oliven
50 g skivete halvtørkede eller soltørkede tomater
1 ss grovhakket basilikum
parmesanskav, til dryss

Dressing:
3/4 dl olivenolje
1 ss hvitvinseddik
1 ts dijonsennep

Skjær av soppstilkene ved hatten, og grav ut resten av stilken med en skje. Fyll soppen med pesto.

Lag dressingen - pisk sammen alle ingrediensene. Smak til med salt og pepper.

Fordel ruccola- og eikebladsalaten på et serveringsfat. Topp med sopp, oliven, tomat og basilikum. Drypp dressingen over salaten, og pynt med parmesanskav.

__________________
.
mofe er avlogget   Min kostholdsfilosofi: - Svar med sitat