Vis enkelt innlegg
Gammel 31-08-05, 19:34   #1
mofe
Seniormedlem
 
mofe sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2004
Innlegg: 14.144
mofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastisk

Japansk kamskjell- og ingefærsalat

300 g ferske kamskjell, uten rogn
100 g små spinatblad
1 liten rød paprika, skåret i svært tynne strimler
50 g bønnespirer
1/4 dl sake
1 ss limejuice
2 ts revet palmesukker (evt. noe annet..?)
1 ts fiskesaus


Renskjær skjellmaten for årer, hinner og harde hvite muskler. Pensle en grillrist lett med olje. Grill skjellene i omganger i 1 minutt på hver side, eller til de er gjennomstekt.

Andrett spinatblad, paprikastrimler og bønnespirer på fire serveringstallerkner. Fordel kamskjellene på toppen.

Lag dressingen: pisk sammen sake, limejuice, palmesukker og fiskesaus. Hell det over salaten, server straks.



Oppskriften inneholder palmesukker - men noe annet kan helt sikekrt brukes...?

__________________
.
mofe er avlogget   Min kostholdsfilosofi: - Svar med sitat