Vis enkelt innlegg
Gammel 31-08-05, 19:39   #1
mofe
Seniormedlem
 
mofe sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2004
Innlegg: 14.144
mofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastisk

Spinat- og fetafrittata

150 g spinatblad
1 fedd hvitløk, knust
2 egg
2 eggehviter
1/2 dl skummet melk
2 ss revet parmesan
70 g fetaost, skåret i 1 cm terninger (tilsammen 18 terninger)

Forvarm ovnen til 200 C. ha vaskede spinatblad og hvitløk i en gryte. Legg på lokk, og damp det i 3-5 minutter, eller til spinaten faller sammen.

Avkjøl spinaten raskt. Klem ut evt. overflødig væske av såinatbladene, og hakk dem grovt. Ha egg, eggehviter, skummet melk og parmesan i en bolle. Visp til alt er blandet. Rør inn spinaten. Smak til med salt og nykvernet svart pepper.

Fordel spinatblandingen i seks 1 1/4 dl belagte muffinsformer. Fyll formene trekvart fulle. Legg tre fetaterninger på topen av hver form, og klem dem lett ned i røren. Stek dem i 15 minutter, eller til de er gyllengule og har satt seg. Server straks.

__________________
.
mofe er avlogget   Min kostholdsfilosofi: - Svar med sitat