Vis enkelt innlegg
Gammel 27-05-11, 13:44   #6
taraquin
Medlem
 
Medlem siden: May 2011
Innlegg: 291
taraquin er virkelig snilltaraquin er virkelig snilltaraquin er virkelig snilltaraquin er virkelig snill

Sv: Dodge this Drevon!

http://www.ajcn.org/content/91/3/502.abstract raffinerte karbohydrater ser ut til å øke risikoen for hjerte- og karsykdom sammenligna med mettet fett. Når stod Drevon og co sist på barrikadene og advarte mot inntak av hvit pasta, hvitt brød osv? Flerumettet fett ser ut til å redusere risikoen noe sammenligna med mettet selv om det er lite materiale til å støtte dette. Jeg tipper dette kan ha noe med at endel av det flerumettede fettet kommer fra f.eks oliven, avocado, fet fisk osv som bør inngå i et kosthold sammen med mettet fett. Tror ikke at soyaolje, maisolje, solsikkeolje (unntatt hi olec) og andre reffinerte omega 6 oljer bridrar til redusert HKS-rate, heller det motsatte.

taraquin er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Karboredusert-middelshavs-periodisk faste Svar med sitat