Vis enkelt innlegg
Gammel 03-09-05, 01:56   #12
Karin
Seniormedlem
 
Karin sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2004
Hvor: Bergen
Alder: 69
Innlegg: 1.550
Karin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressurs

Sier du det? Blir det sånn hvis sjokoladen er kald, men ikke begynt å stivne? Jeg har aldri lagd kokosboller, men har mange oppskrifter på det. Og har jobbet med overtrekkssjokolade på mange andre ting, uten at det har noe å si i denne sammenhengen... Men jeg trodde ikke at det skulle bli seigt, nei. Ser ingen grunn til det. Så kan det være kunstig søtstoff som gjør det?

__________________
Karin

Karin er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins/ketolyse Svar med sitat