Vis enkelt innlegg
Gammel 03-09-05, 13:53   #10
Sugarpill
Pauset
 
Sugarpill sin avatar
 
Medlem siden: May 2005
Hvor: Bergen
Alder: 40
Innlegg: 1.436
Sugarpill er bare helt fantastiskSugarpill er bare helt fantastiskSugarpill er bare helt fantastiskSugarpill er bare helt fantastiskSugarpill er bare helt fantastiskSugarpill er bare helt fantastiskSugarpill er bare helt fantastiskSugarpill er bare helt fantastiskSugarpill er bare helt fantastiskSugarpill er bare helt fantastiskSugarpill er bare helt fantastisk

Opprinnelig lagt inn av Spyder-

Hei igjen..

Takker for alle svar først og fremst, må også få opplyse at jeg selvsagt ikke tenkte på BARE å ta slike piller, men i tilleg til trening og sunt kosthold...vil heller ikke påstå at jeg er overvektig, bare litt kraftig bmi på ca 25..

Jeg tippet nok at de utenladnske ofte var ulovlige, men hvilke kost-tilskudd (lovlige) ting anbefaler dere bare for og hjelpe til litt i tilegg til trening og sundt kosthold..

jeg er ikke av den typen som gidder å gå på lange dietter

Jeg skjønner ikke helt hvorfor du vil bruke penger på et kosttilskudd som knapt gir noen effekt. Det man får kjøpt i Norge vil ikke ha en merkbar effekt. Grønn te, kalsiumtilskudd, cla- det har en bevist virkning, men den er marginal.

Når du sier at du ikke gidder å gå på lange dietter lurer jeg jo litt på hva du skal gjøre etter at du er ferdig med dietten.Fortsette som før, til du er blitt for kraftig igjen, og må gå på en ny diett? En diett, i den tradisjonelle betydningen av ordet, er bare tull. Det funker for kroppsbyggere som skal ned i vekt før en konkurranse, og så legge på seg igjen. For en del overvektige mennesker kan også en diett som ketolysekuren være aktuell i et tidsrom, men alt avhenger av at man fortsetter i et sunt spor også i ettertid.

Hvis du ikke gidder å gå på lange dietter kan jeg love deg at "dietten" ikke blir noe kortere med lovlige kosttilskudd.

Jeg ser heller ikke noen vits i å lide seg gjennom en streng diett når man kan gå enkelt og relativt raskt ned i vekt med et behagelig, godt kosthold.

Jeg vet at jeg ikke sier det du vil høre nå. Og jeg skjønner utlålmodigheten din, jeg er verdens mest utålmodige person selv. Men når det gjelder vekt/vektnedgang må man faktisk ta hensyn til en rekke faktore for å gå ned og bli der.

La oss innse det, de fleste som slanker seg legger på seg igjen. Intervjuer du en gjeng deltagere på et Grete Roede-kurs, vil du finne ut at flere av dem har gått på kurs 2-3 ganger før, og lagt på seg igjen. Og så og si ALLE vil nok svare at de tidligere har klart å gå ned i vekt, gang på gang, og lagt på seg.

En kjapp diett kan være fint, men ikke når du må gå på den for tiende gang.

Sugarpill er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Moderat ikke-fanatisk lavkarbo med masse grønnsaker og trening Svar med sitat