Sv: Vegetarianer - går dette?
Opprinnelig lagt inn av alpro, her.
Jeg sitter her og undrer... Jeg har i et par måneder registrert måltidene mine på Mylog.no. Tidligere i dag registrerte jeg frokosten min på Diett.no. Der kom det påå at frokosten min hadde bestått av 45 % fett, 26 % protein og 26 % karbo, mens på Mylog står det (det står ikke prosent) at jeg har spist like mye av hver... Hva betyr detta da mon tro *klø seg i hodet*
Frokosten min bestod forsåvidt av:
Bjørn Store Havregryn (35.0g)
Udo's choice (10.0g)
Blåbær (50.0g)
Cottage cheese (150.0g)
Noen med noen tanker?
Det er forskjell på hvor energitett fett, proteiner og karbohydrater er. Mens proteiner og karbohydrater har ca 4kcal pr gram, har fett ca 9kcal pr gram. De prosentene du får opp på diett.no er energiprosent - eller kaloriprosent om du vil - så når det ser ut som om du har fått i deg ca like mye fett, proteiner og karbohydrater (i gram), så vil altså mesteparten av kaloriene komme fra fett.
Hm, er visst ikke så voldsomt flink til å forklare ting idag, men ble du noe klokere av dette, eller ble det bare enda mer forvirrende?
|