Vis enkelt innlegg
Gammel 03-06-11, 23:17   #5
Camomilla
Seniormedlem
 
Camomilla sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2010
Hvor: Lier, Buskerud
Alder: 52
Innlegg: 5.448
Camomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt av

Sv: Steke biffen i ovnen?

Jeg har ofte kjøpt større biffstykker som jeg har svidd i panne først og så etterstekt på svakere varme i ovn etterpå. Synes det blir saftig og godt slik, selv om jeg må innrømme at jeg av og til bommer stygt på tida. Livredd for grå biff som jeg er så ender jeg av og til opp med rå Men da kan den bare deles opp og svis litt i panna igjen før servering

__________________
Gått ned ca. 19 kilo fra 73-54 i løpet av 2011.
Nå vedlikeholder jeg og har et vektvindu fra 53-58 kg.


Min journal
Camomilla er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Paleo-inspirert :) Svar med sitat