Vis enkelt innlegg
Gammel 04-06-11, 22:08   #6
Paris
Seniormedlem
 
Paris sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2008
Hvor: Møre og Romsdal
Alder: 49
Innlegg: 812
Paris har en fantastisk aura rundt segParis har en fantastisk aura rundt seg

Sv: Fordeling av ingredienser i et måltid

Opprinnelig lagt inn av BenteR, her.

Jo, blodsukkeret stiger når man spiser 15 karber på en gang. Iallefall hos meg som er diabetiker. Jeg tenger 2 enheter insulin for å takle 15 karber i et måltid, resten klarer kroppen min selv å fikse (har fremdeles noe produksjon).
Leste en tabell en gang som sa at blodsukkeret stiger med 0,3 for hver karbe man spiser, men det stemmer ikke etter mitt vett. Det er den glymeiske indeksen + om man også får i seg fett samtidig som bestemmer hvor mye blodsukkeret stiger. I tillegg tror jeg det er individuelle forskjeller for hvor fort blodsukkeret svinger.

Men hvis man tar det som et utgangspunkt - hvor høyt må blodsukkeret være før insulin begynner å produseres? Dette er sikkert individuelt da men... jeg er jo livredd for karber -fordi jeg er redd enhver blodsukkerstigning...

__________________


Paris er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF - Ketolyse Svar med sitat