Vis enkelt innlegg
Gammel 06-06-11, 21:09   #1
Marihønen
Nytt Medlem
 
Medlem siden: Jan 2011
Innlegg: 6
Marihønen er på en erverdig vei

Helst ikke sukrin

Hei alle!
Jeg er relativt ny her og har brukt lavkarbo siden i høst, og utfallet ble 10kg mindre..juhu
Jeg byttet ut sukker med sukrin etterhvert som jeg fikk lyst å lage noe søtt, men har enda ikke vendt meg til smaken.
Alt smaker sukrin..ubeskrivelig smak og "kaldt" i munnen!! Satser på at det ikke bare jeg som synset det..
Har prøvd å redusere mengden i enkelte oppskrifter, men til ingen nytte..
Noen oppskrifter inneholder ganske mye, så der har jeg bare gitt opp!
Så..noen som har ett tips jeg kan erstatte sukrinen med, som i bakst og mat/drikke??? Mange klemmer

Marihønen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert Svar med sitat