Vis enkelt innlegg
Gammel 09-06-11, 20:27   #1
Bøtt
Seniormedlem
 
Bøtt sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2009
Innlegg: 6.153
Bøtt er en virkelig god ressursBøtt er en virkelig god ressursBøtt er en virkelig god ressursBøtt er en virkelig god ressursBøtt er en virkelig god ressursBøtt er en virkelig god ressursBøtt er en virkelig god ressursBøtt er en virkelig god ressursBøtt er en virkelig god ressursBøtt er en virkelig god ressursBøtt er en virkelig god ressurs

Ovnsbakt spisspaprika med kjøttdeig

Dette har jeg laget to ganger nå og er en rett som passer fint til fredag og lørdagskvelden

Kan også fylle en squash vist en ikke liker paprikaeller en bifftomat da kan du bare ta ut innholdet i tomaten og ha i fyllet.

Kjøttdeig
1liten løk
1boks champinjong
1boks hakka tomater.
1/2 Boks rømme
1ts chillikrydder
Mozzarellaost
Brie.

Brun kjøttdeigen ,tilsett løk og champinjong.Ta så oppi de hakkede tomatene ,soppen og rømmen.La dette stå å putre i 20min på svak varme.
Skjær paprikaen i 2 og legg kjøttfyllet i paprikaen.Skjer brie i tykke skiver og legg på toppen,strø litt mozzarella over til slutt.

Stekes midt i ovnen i ca20 min.

Vedlagte bilder
Filtype: jpg mat 001.jpg (461,5 KB, 56 visninger)

Sist redigert av Bøtt : 14-06-11 kl 23:57.
Bøtt er avlogget   Min kostholdsfilosofi: lavkarbo Svar med sitat