Ovnsbakt spisspaprika med kjøttdeig
Dette har jeg laget to ganger nå og er en rett som passer fint til fredag og lørdagskvelden
Kan også fylle en squash vist en ikke liker paprika eller en bifftomat da kan du bare ta ut innholdet i tomaten og ha i fyllet.
Kjøttdeig
1liten løk
1boks champinjong
1boks hakka tomater.
1/2 Boks rømme
1ts chillikrydder
Mozzarellaost
Brie.
Brun kjøttdeigen ,tilsett løk og champinjong.Ta så oppi de hakkede tomatene ,soppen og rømmen.La dette stå å putre i 20min på svak varme.
Skjær paprikaen i 2 og legg kjøttfyllet i paprikaen.Skjer brie i tykke skiver og legg på toppen,strø litt mozzarella over til slutt.
Stekes midt i ovnen i ca20 min.
Sist redigert av Bøtt : 14-06-11 kl 23:57.
|