Vis enkelt innlegg
Gammel 13-06-11, 12:43   #3
Lillemy71
Seniormedlem
 
Lillemy71 sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2010
Innlegg: 2.372
Lillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastisk

Sv: Hjelp lavkarbo

Glutenintoleranse er slett ikke uvanlig, hos store deler av befolkningen faktisk, men ikke alle vet at de har det. Jeg begynte med lavkarbo pga av glutenintoleranse og bakevarer er ikke noe savn.

Er godt mulig at du også har hatt glutenintoleranse og ikke visst om det og nå etter en periode uten (antar jeg) har kroppen blitt kvitt slaggstoffer og "betennelser" som feil mat forårsaker og da finner man raskt ut hva man tåler og ikke tåler.

__________________
Easy isn't always simple
Keep an open mind, but not so open that your brain falls out


Lillemy71 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketose Svar med sitat