Vis enkelt innlegg
Gammel 13-06-11, 14:00   #1
marjusen
Seniormedlem
 
marjusen sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2010
Hvor: Gjøvik
Alder: 42
Innlegg: 1.461
marjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjent

Rabarbragrøt?

Noen som har prøvd å lage rabarbragrøt?

Tenkte noe slik som dette: (1 porsjon)

200 gram rabarbra (ferdig kokt)
40-50 gram sukrinmelis
1 dl vann
1 ts JBK (noe annet man kan bruke? takler ikke helt den glatte smaken den gir)

Marius

__________________


marjusen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent Svar med sitat