Vis enkelt innlegg
Gammel 15-06-11, 09:36   #2
Gualo
Nytt Medlem
 
Medlem siden: Feb 2011
Innlegg: 8
Gualo er på en erverdig vei
Wink

Sv: Turids nøttebrød med ny vri - bilder

Hei. Kan du si meg hvor mange karb. det er i brødet. Jeg har vanskeligheter med å regne det ut.



Opprinnelig lagt inn av |Ingrrid, her.

For hele innlegget med bilder, se her!

I går lagde jeg dette deilige brødet igjen da. Vi skal på langtur og dette er jo en fantastisk og kompakt energikilde, så det må med i sekken.

Her ser dere den forrige oppskriften jeg lagde med litt mere bilder.

Jeg gjorde et par endringer på oppskriften, mest med tanke på hva jeg faktisk hadde i skapet, men jeg syns faktisk brødet ble enda bedre. Litt søtere enn sist, og jeg er jo en liten søtmons da..

Ingredienser:
360 gr malte mandler
100 gr malte valnøtter
50 gr malte hasselnøtter
50 gr malte solsikkekjerner
50 gr kokosmasse
60 gr linfrø
200 gr smør
12 egg
3 tskj bakepulver
1/2 ts salt
sesamfrø eller solsikkekjerner (jeg brukte begge deler)

Fremgangsmåte:
Skru ovnen på 180 grader. Nøtter og solsikkekjerner males, (evt finmales, men det har ikke jeg redskap til, og smaker godt når det er litt grovt). Smelt smøret. Bland alle ingrediensene i en bolle. Fordel røren jevnt på et smurt stekebrett evt med bakepapir. Jeg brukte bakepapir sist, men ikke denne gangen og merket at skorpen på brødet faktisk ble bedre, litt crispy, nam! Dryss sesamfrø eller solsikkekjerner over, jeg brukte begge deler denne gangen.

Stekes i ovnen ca 25 minutter. La brødet kjøle seg og del opp med en pizzarulle. Brødet er fint å fryse

Gualo er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat