Vis enkelt innlegg
Gammel 16-06-11, 15:16   #6
AntoniaM
Medlem
 
Medlem siden: Sep 2010
Hvor: Buskerud
Innlegg: 110
AntoniaM er ny på veien

Sv: Hva gjør dere i situasjoner der dere ikke kan planlegge og lage mat fra bunnen?

Jeg har et lite lager av "lunsjpakker" i fryseren - enten hel- eller halvfabrikata.

Omletter holder seg bra i fryseren - jeg deler en 5-eggs omlett i 4 og fryser det jeg ikke spiser med en gang. Supplerer med skinke og ost, ev røkt laks og så vips har jeg en rask lunsj.

Porsjonspizzaer er også greit å ha i fryseren (det minner meg om at jeg må produsere noen nå - det er tomt på lageret).

Ellers er kyllingvinger/kyllinglår en alternativ løsning hvis du har tilgang på en delikatessedisk (eller som jeg: Har mikrobølgeovn på jobben).

AntoniaM er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert Svar med sitat