Vis enkelt innlegg
Gammel 17-06-11, 10:35   #34
Nannah
Seniormedlem
 
Nannah sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2007
Hvor: Akershus
Alder: 65
Innlegg: 3.126
Nannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastisk

Sv: MUK ... Vet du hva det betyr?

Sitat:

Det utelukker i hvertfall svinekjøtt, og dermed MUK. Det var poenget

MUK lages enda oftere av kylling. Så det utelukker ikke noe som helst.
kebab fri for MUK = Kebab av kjøtt, ikke farse.

Jovisst kan vi velge å spise MUK, men poenget mitt som forbruker er at jeg vil ha et valg. Jeg vil vite hva jeg spiser. Jeg vil at maten skal merkes med hva den virkelig inneholder. Det er hele poenget. Det finnes så mye juks med maten idag. Juks som er igangsatt kun for å tjene penger.

Klart det er fint at vi utnytter hele dyret, men det gjorde vi da før i tiden også, uten å jukse! Dengang kunne man kjøpe lungemos av innmat, ikke av gamle pålegsrester som i dag. Sylte var laget av kjøttet fra grisehode, i dag er det like mye kyllingrester som gris i sylta. Vi har krav på renest mulig mat, og er den ikke ren har vi krav på å få vite hva det er vi spiser.

__________________
Oppskriftene mine finnes her:
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=32614

Nye oppskrifter i matbloggen min !! http://hanseloggretel.blogspot.com/
Nannah er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF... Svar med sitat