Vis enkelt innlegg
Gammel 19-06-11, 13:38   #172
Dååris
Medlem
 
Dååris sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2010
Hvor: Sarpsborg
Innlegg: 91
Dååris har en fantastisk aura rundt segDååris har en fantastisk aura rundt seg

Sv: Hva handler lavkarbere på harrytur i Sverige?

Det er for å oppnå optimal temperatur.
Ved 63 grader er det akkurat varmt nok til at bindingene i kjøttet går i stykker, slik at det blir mørt og fordøyelig. Alt over den temperaturen er bare med på å gjøre kjøttet tørrere. Ved å "koke" kjøttet sakte på denne temperaturen får kjøttet perfekt behandling, og blir mørt og fint tvers igjennom. Stekingen etterpå er snakk om sekunder på høy varme, for å frigjøre smak (fra smør/marinade etc) pluss å få kjøttet til å se apetittelig ut

Dååris er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat