Vis enkelt innlegg
Gammel 22-06-11, 22:16   #1
chrysmynta
Juniormedlem
 
Medlem siden: May 2011
Innlegg: 13
chrysmynta er på en erverdig vei

Forholdet mellom fett og karbo

Slik jeg forstår Fedon skal man unngå lettprodukter hvor fettet er redusert og erstattet med stivelse. Der produktet derimot kun er fettredusert er dette en fordel. Riktig så langt? Men så lurer jeg på hvordan jeg skal prioritere når jeg må velge mellom fett og karbo. Fløte eller ekstra lett melk i sausen, f.eks? Gresk yoghurt med høy fettprosent eller Tine naturell med litt mer melkesukker? Skal jeg velge ut fra smak velger jeg selvsagt de fettrike produktene.

Jeg tror også at jeg spiser litt mindre karbohydrater enn Fedon har i sine ukemenyer, f.eks. Da burde jeg kanskje ha mer fett? La inn dagens måltider på diett.no, og da lå jeg under 1000 kalorier. Er det for lite?

chrysmynta er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lindberg Svar med sitat