Takk til Mama67 som gjorde oppmerksom på denne og fant oppskriften sånn at den kunne omarbeides til lavkarbo Orginaloppskriften er til en lanpanne, men jeg har delt den på to og fikk fin høyde på den i en rund form, 22cm. ***Syndens hule*** Nøttebunn: 4 eggehviter 125g mandler 1/4 ts stevia (eller søtstoff tilsvarende 150g melis) Eggehvitene stivpiskes og mandlene males, vend forsiktig inn mandler og stevia. Stekes på 160*C i 30 min. Sjokoladekrem: 1 dl kremfløte 50g 70% sjokolade + 1/2 dl hakkede hasselnøtter (kan erstattes av sukkerfri sjokolade ala firkløver, bruk da 100g) 50g bremykt (presiseres i orginaloppskriften at det er viktig med denne typen smør) Sjokoladen smeltes i fløten og etter at du har dratt den av plata røres bremykt inn. Eggekrem: 4 eggeplommer 1dl kremfløte 1/2 ts flytende natreen (eller annen søtning tilsvarende 100g sukker) 1/2 ts vaniljeessen eller vaniljefrø 150g bremykt Eggeplommer, fløte, søtstoff og vanilje varmes forsiktig under stadig omrøring til det tykner. Rør inn bremykt til slutt. Avkjøl alle delene og smør så sjokoladekremen på nøttebunnen. Oppå sjokoladen har du eggekremen og tilslutt pynter du med krem og bær. Her i huset forsvant hele kaka på 1 døgn, så en langpanne var sikkert ikke så dumt likevel