Vis enkelt innlegg
Gammel 28-06-11, 19:30   #1
FrkMarge
Seniormedlem
 
FrkMarge sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Innlegg: 920
FrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlys

Jevning til saus?

Jeg lager alltid saus fra bunnen av og kan ikke tenke meg å gjøre det anderledes....
Typisk hvit saus ala meg:
1 l lett/hel melk
100 g smør
2-3 dl hvetemel

Brun saus:
ca 1 l kraft
2-3 dl hvetemel til gjevning (ristes med en del av kraften og røres inn

Men nå skal jeg da IKKE bruke hvetemel... hva bruker jeg???
Jeg VIL lage skikkelig saus, tykk hvit og brun saus som smaker slik jeg er vant til at den smaker.
Er det mulig???

__________________



FrkMarge er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse/LCHF Svar med sitat