Kotelettar med kvitlauks- og urtegrønnsaker!
Med bilde:
http://jannikej.blogg.no/?c=1309444752
KOTELETTAR MED URTE- OG KVITLAUKSGRØNNSAKER
Servert med nydelig creme fraiche-saus! 2 kotelettar av svin
smør til steiking.
Salt og pepar
Urte- og Kvitlauksgrønnsaker:
1 grønn paprika
1 gul paprika
1 raudlauk
4 tomatar
olivenolje
Kvitlauksalt
Pepar
Urtekrydder. Creme Fraiche-saus:
1 creme fraiche.
Litt soyasaus.
Litt sitronsaft.
Start med å lage grønnsakene.
Sett ovnen på 220 grader.
Rens og skjær grønnsakene i grove bitar og legg i ildfast form.
Strø over kvitlaukssalt, pepar, urtekrydder og olivenolje.
Ha i ovnen i ca 20 minutt.
Steik kotelettane i smør, krydre med salt og pepar.
Sausen lagar du enkelt ved å smake creme fraichen til med soysasaus og sitronsaft.
|