Vis enkelt innlegg
Gammel 01-07-11, 00:43   #1
FrkMarge
Seniormedlem
 
FrkMarge sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Innlegg: 920
FrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlys

MÅ bare dele denne med dere for det ble så vellykket (kjøttboller i fløtesaus)

Kyllingkjøttboller i fløtesaus:

1 kg kyllingkjøttdeig
2 små egg
ca 1 putt kremfløte
Smør
1 ss salt
ca 1 ts pepper
1/4 - 1/2 ts chillipepper
1-2 ss tørket el frisk bladpersille.


Kna salt inn i deigen for å binde massen.
Bland en god del mykt smør inn i massen for å få opp fett prosenten.
Ha i 1-2 dl fløte litt av gangen og rør godt frem til massen er seig.
Bland i krydder og et egg av gangen.

Varm en panne med godt med smør i og stek små boller på middels varme. Ha bollene i en liten kjele og hell oppi resten av fløten. la det koke 10-15 min.

I dag serverte jeg bollene med kokt hodekål (elsker nykål) og brokkoli, men alle kokte grønnsaker går sikkert greitt

Dette var kjempegodt i allefall
Vet ikke hvor mange karbohydrater det var i dette, men så ille kan det umulg være... fløtesausen kan jo kanskje droppes, men den var gooood da

__________________



FrkMarge er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse/LCHF Svar med sitat