Kyllingkjøttboller i fløtesaus: 1 kg kyllingkjøttdeig 2 små egg ca 1 putt kremfløte Smør 1 ss salt ca 1 ts pepper 1/4 - 1/2 ts chillipepper 1-2 ss tørket el frisk bladpersille. Kna salt inn i deigen for å binde massen. Bland en god del mykt smør inn i massen for å få opp fett prosenten. Ha i 1-2 dl fløte litt av gangen og rør godt frem til massen er seig. Bland i krydder og et egg av gangen. Varm en panne med godt med smør i og stek små boller på middels varme. Ha bollene i en liten kjele og hell oppi resten av fløten. la det koke 10-15 min. I dag serverte jeg bollene med kokt hodekål (elsker nykål) og brokkoli, men alle kokte grønnsaker går sikkert greitt Dette var kjempegodt i allefall Vet ikke hvor mange karbohydrater det var i dette, men så ille kan det umulg være... fløtesausen kan jo kanskje droppes, men den var gooood da