Sv: Fotballfruens bounty
Lagde disse i dag før jeg så tråden her.
Røren er fantastisk. Fløten gjør at den tørre kokosmassen sveller og smaker nydelig. Jeg valgte et par dråper vaniljeessens + natreen oppi for å balansere den kalde smaken. Den forsvinner helt ved avkjøling.
Et tips: Dette er en STOR PORSJON. Planlegger du å ha de i mer enn en noen dager, så kok opp fløten med sukrin, istedet for å "smelte det" i kokosfettet. Gjør resten likt. Det er to fordeler ved dette:
1. Vannløselig væske (fløten) løser sukrin bedre enn fett, du slipper krystaller i røra
2. Du får lengre holdbarhet. Fersk fløte som har vært lunket og tillegg vært tatt i med hendene, har veldig dårlig holdbarhet. Et alternativ er å bruke fryser'n, men det er ikke så bra for sjokoladen, som kan bli grå.
Et annet tips: Skvis barene godt, og kjøl bitene på nytt en time, etter at du har laget de. Da slipper du at de smuldrer når du dypper de i sjokoladen.
|