Sv: Fotballfruens bounty
I stedet for 70% vanlig sjokolade tok jeg 1 lys og 1 mørk plate fra sukkerfritt (tror de er 70 gram hver) og brukte et supertriks jeg lærte da jeg lagde kokosboller som liten.
Tok to teskjeer smeltet syltevoks (høres merkelig ut, vet) og to teskjeer cocosa og hadde i den smeltede sjokoladen. Dette lager en spesiell tekstur som gjør at sjokoladen fester seg på en helt annen måte. Den sitter godt og blir passe tykk og blank over det hele og drypper ikke. Dessuten smelter den deilig i munnen. Mange typer sjokoladetrekk har dette i seg, ofte sånn utenpå pinneis o.l.
Jeg merker ikke noen forskjell på disse bountyene og det man får i butikken! (den blå).
http://www.dinmat.no/Temasider/Artik...oladefabrikken
Her ser du en annen som også bruker syltevoks i sjokoladetrekk 
|