Sv: Utfordring: Hyttetur ... Hjelp!
Altså - jeg synes du gjør dette litt vanskeligere enn det må være.
Du har ministekeovn og kokeplate. Javel - da kan du jo steke kjøtt som hjemme. Og lage saus som hjemme. Og koke grønnsaker som hjemme. Du kan faktisk også koke poteter og ris - men det må gjøres i flere omganger. Kanskje først koke poteter og grønnsaker - og så steke koteletter.
Lite dekketøy - ja, men da koker du så og så mange poteter til de osm skal ha det - legger det på tallerkenen dems mens du koker grønnsaker eller steker kjøtt eller hva det måtte være.
OSteknekkis kan du lage lager av før du reiser - det er jo strengt talt bare å la være å spise dem med en gang de er ferdige. 
Ta med fiberrik, ost og skine til pålegg.
Spekemat med eggerøre.
Og det er faktisk bare å ta oppvask hver gang dere har spist, det er ikke så vanskelig.
Hilsen hun som har hytte uten strøm og vann, og tilbringer 4-5 mnd det hvert år. Og som utmerket klarer å lage lavkarbomat uten stekeovn og med 1 kokeplate.
|