Vis enkelt innlegg
Gammel 03-07-11, 14:21   #19
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 44
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Test: Redusere abdominalt fett ved hjelp av Udo's choise og kokosolje

Opprinnelig lagt inn av Bravo, her.

Takk for linken
Var jo billig der, ja.

Er frakten dyr? Og husker du noe om leveringstiden?
Jeg er litt utålmodig etter å starte, kjenner jeg, så jeg skal nok uansett handle inn disse tingene i morgen, men dette er jo veldig greit å ha i bakhånd til neste gang jeg går tom!!

Og ang. vekt og meg, jada, jeg har endel kilo jeg bør ned, så sånn sett er jeg representativ.
Jeg skal gi lyd fra meg her når jeg starter, og evt resultater etterhvert.

Om du velger vanlig air mail er det bare pluss minus 50 kr (avhengig av kurs), og da kommer som regel pakken i løpet av et par uker, det er i alle fall min erfaring. Men velger du dhl, som er en del dyrere avhengig av vekt, så får du den i løpet av få dager på døra.
Spennende om det er flere som henger seg på, så kan vi jo bare oppdatere i denne tråden!

Opprinnelig lagt inn av 157cm, her.

Hmf, ja - jeg lurer på om det er fåfengt for meg å prøve å gå ned i vekt om sommeren. Er 2-3 kilo over minstenotering fra mars, og dette osloværet gjør meg til en vannsvamp. Gikk ikke ned noe i fjor sommer heller husker jeg, men droppet plutselig noen kilo så fort det ble kjøligere igjen - krysser fingrene for den effekten i år også...

Men det gjør jo eksperimenter som dette enda mer interessant, egentlig. Blir spennende å se hvordan det går!

Jeg har så innmari lett for å samle vann i sykdomsperioder. Blir faktisk ikke SÅ påvirka av været. Men uansett hvor mye vann man har i kroppen, så sier jo ikke det noe om fettprosenten, selv om det kanskje ikke vil synes på vekta før vannet slipper.

I dag tok jeg oljene rett før frokost, i stedet for på relativt tom mage, ingen kvalme å spore så langt! Tok til og med samme dose på kvelden før jeg la meg, og det gikk også bra. Så kanskje jeg faktisk trygt kan fortsette på samme dose! Det er nesten komisk hvor mye av dagrutinene mine som er styrt av kosttilskudd og medisinering. Tar sterke joddråper hver morgen og kveld, smører progesteronkrem på huden to ganger om dagen i perioder på to uker hver måned, tar metformin til alle måltider, samt d-vitaminer etc, og nå disse oljene morgen og kveld. Føler meg som et vandrende apotek til tider.

Opprinnelig lagt inn av Lillemy71, her.

Leste også innlegget til BitTorres om Udos og har planer om å prøve det som kosttilskudd. Har ikke kommet så langt ennå, er vanskelig å spise "riktig" nå på sommeren merker jeg, blir en del ekstra av både det ene og det andre selv om de er lavkarbo og rikker ikke vekta mi seg i det hele tatt. Så det er mulig jeg bare utsetter det til høsten etter offshoretur (4 uker ) og ferie til vakre Kreta.

Blir spennende å høre hvordan det går med folk, kjenner meg igjen i innlegget ditt Photo. Jeg begynner også å nærme meg en vekt jeg kan trives med og ser at jeg har fått en del muskler, men blir ikke kvitt resten av det der forbaska magefettet.

Lykke til alle sammen, hold oss oppdatert om hvordan det går.

Sikkert ikke noe i veien for å ta oljene selv om kostholdet ikke er så strikt som du føler det burde være. Bortsett fra at det blir mer alkohol på sommeren så synes jeg det går greit. Men litt bær må jeg ha! Er et skikkelig sesongmenneske.
Jeg har ellers vært veldig flink til å trene yoga den siste måneden, og jeg kjenner det så godt, for jeg har holdt på med det i sju år, og jeg bygger muskler SÅ mye fortere nå enn den gangen! Jeg ligger godt under snittet på muskelmasse, og ettersom jeg er insulinresistent så burde jeg få pakka på meg litt mer power. Jeg skal bli en lean mean yoga machine!

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat