Vis enkelt innlegg
Gammel 03-07-11, 16:17   #22
Cassiopeia
Seniormedlem
 
Cassiopeia sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2010
Innlegg: 582
Cassiopeia er virkelig snillCassiopeia er virkelig snillCassiopeia er virkelig snillCassiopeia er virkelig snillCassiopeia er virkelig snill

Sv: Test: Redusere abdominalt fett ved hjelp av Udo's choise og kokosolje

Jeg har brukt Cocosa i perioder. Har blitt en skikkelig kokoselsker etter jeg la om kosten, forresten. Jeg har brukt både Extra Virgin og Pure (Har Jarrow Formula Pure nå). Extra virgin smaker desidert best, og er mykere, så den passer bedre i kald form enn Pure gjør.

Jeg starter gjerne dagen med en variant av Smoothien til Gracella, med ei ss kokosolje i. Extra Virgin er desidert best her.

Udo's er nytt for meg, men kanskje jeg skal hive meg på jeg også? Må bli kapsler tror jeg, så mange som sier oljen smaker py.

Så langt har jeg registrert at jeg går raskere ned om jeg får i meg mye kokos, så jeg stapper innpå kokos i alle former. -Men jeg går veldig sakte ned nå. Det gikk greit fram til jul, men etter jul har det gått utroooolig sakte nedover, typ en halvkilo i mnd, og det er rundt magen det meste sitter.

Jeg nevnte lenger oppe at Pure er mindre "kvalm" enn Extra Virgin. Jeg blir ikke kvalm av passe doser kokosolje, men det virker som jeg "tåler" mer av Pure. Liker som sagt smaken, så noen god forklaring har jeg ikke.

__________________



Journalen min
Cassiopeia er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert er vel beste ordet. Nesten ketogent, men ligger nærmere Lindberg enn Ketolyse nå Svar med sitat